keyvisualHome
Nieuws
Abbenbroek
Bestuur
Sponsors
FOTO'S 2019
Koppeltijdrit 2020
UITSLAGEN KTR
INSCHRIJFFORMULIER
Wedstrijdreglement
BELANGRIJK
Categorie
Bonificaties
Transponder
40e RABO Wielerronde
Dikke Banden Race
Parcours
Archief
Gastenboek
Links 

 

36-Cycling Koppeltijdrit van Abbenbroek 

Dus wil je je team in je eigen stijl aankleden, neem dan een kijkje op www.36cycling.com. Als je in een gepersonaliseerd tijdridpak aan de start wilt verschijnen, informeer dan ook naar de speciale Abbenbroek-deal.
 

 Bij de heren en de dames is het inschrijfgeld bij voorinschrijving  €22,50 per koppel. Jongens en meisjes categorie tm 14 jaar, €12,50 per koppel. Indien bij volwassen categorie ingedeeld dan €22,50 per koppel. Bij daginschrijving alsmede niet tijdig betalen zullen genoemde bedragen worden verhoogd met €2,50.

 Vul het inschrijfformulier volledig in , anders kunnen we uw aanvraag niet behandelen.

Inschrijfformulier
Naam deelnemer:
Geboorte datum:
man / vrouw / jongen / meisje:
Lid van KNWU / NTFU / NTB:
Licentienummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail adres:
Naam gangmaker:
Geboortedatum:
man / vrouw / jongen / meisje:
Lid van KNWU / NTFU / NTB:
Licentienummer:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail adres:

 

Het inschrijfgeld dient twee weken na inschrijving doch uiterlijk twee dagen vóór de koppeltijdrit 13-07-2019 te worden voldaan op rekeningnummer: 37.59.24.175 (IBAN: NL41RABO0375924175), ten name van penningmeester Wielerronde van Abbenbroek, onder vermelding van naam, deelnemer en geboortedatum.

 

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met persoonsgegevens en geldt zowel voor publieke als private toepassingen.

Tijdens ons jaarlijks evenement, de wielerronde van Abbenbroek kunnen er foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door u in te schrijven en  deel te nemen aan de Koppeltijdrit  stemt u hier mee in. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright. 

Deelnemers vrijwaren de organisatie van elke aansprakelijkheid, Deelnemers blijven te allen tijde zelf verantwoordelijk en aansprakelijk. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Voor meer INFO: rondevanabbenbroek@gmail.com

 

 

 

                   

Top
© 2019/2020 All Rights Reserved Stichting wielerronde van Abbenbroek